Video – Corinne Ellemeet (GroenLinks) en Jesse Klaver (GroenLinks) snappen 1,5 meter afstand niet – ThePostOnline

De Tweede Kamer debatteert donderdag over de coronacrisis. Er gelden strenge regels in de Nationale Vergaderzaal. Het katheder wordt na iedere spreker schoongemaakt, iedere fractie mag maximaal twee leden afvaardigen en Tweede Kamerleden moeten afstand van elkaar houden. GroenLinksers Corinne Ellemeet en fractievoorzitter Jesse Klaver hebben aan dat laatste lak. Kijk eens hoe die telefoon van hand tot hand gaat.
 

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Source: tpo.nl

Geef een reactie