Joe Biden lijkt even vergeten te zijn wie zijn tegenstander is – Telegraaf.nl

De Democratische presidentskandidaat wilde Trump zondag tijdens het online ’I Will Vote Concert’ noemen, maar sprak over George W. Bush, zo schrijft de New York Post.

Tegen gespreksleider George Lopez and CNN-analist Ana Navarro sprak hij de verwarrende zin: „Nog eens vier jaar van George, uhm, George, brengt ons in de problemen en als eh Trump wordt herkozen zitten we in een heel andere wereld.” In het laatste deel van de zin lijkt de 77-jarige politicus zich te herpakken.

Volgens de Daily Mail is te zien dat zijn vrouw Jill die naast hem zit ’Trump’ fluistert.

George W. Bush was president in 2008 toen hij werd uitgedaagd door Obama en Biden. Joe Biden was twee termijnen lang vice-president onder Obama. Het kan ook nog zijn dat Biden de vader van George W. bedoelde, president H.W. Bush die van 1989 tot 1993 regeerde.

De verspreking is olie op het vuur voor het Trump-kamp waarin telkens wordt geroepen dat Joe Biden geestelijk niet in staat zou zijn om president te worden.

Luister ook naar de Telegraaf-podcast over de Amerikaanse verkiezingen: ‘Trump vs. Biden – de strijd’. Met deze week opvallende details uit het laatste televisiedebat:

Source: telegraaf.nl

Geef een reactie