Coronavirus – Militairen krijgen mail van Defensie: Indien nodig worden alle verloven ingetrokken – ThePostOnline

Defensie heeft het personeel de afgelopen week een mailtje gestuurd met de mededeling dat alle verloven, indien nodig, kunnen worden ingetrokken in verband met de coronacrisis. Dat heeft de voorzitter van de vakbond voor burger en militair personeel VBM, Jean Debie, gezegd.

“Defensie is paraat als de autoriteiten daarom vragen. Zo zou personeel en materieel kunnen worden ingezet in ziekenhuizen en ic’s als er om wordt gevraagd”, aldus Debie.

Ook Anne-Marie Snels van vakbond AFMP zegt dat er een mail is verstuurd. ‘’Ik hoop dat het niet gebeurt, omdat dat betekent dat de coronacrisis heviger is geworden. Maar we moeten stand-by staan.”

ANP

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Source: tpo.nl

Geef een reactie