Blunder De Vrij kost Inter de kop in Europa

Al in de zesde minuut kreeg Internazionale een flinke tegenvaller te verwerken. Luka Jovic opende de score. Stefan de Vrij mocht zich die tegentreffer aanrekenen. De Nederlandse verdediger ging opzichtig in de fout.

Inter, dat in de groepsfase van de Champions League bij PSV was ingedeeld, wist door die vroege achterstand dat het zeker twee keer moest scoren. Zonder topscorer Mauro Icardi, die vanwege een conflict over contractverlenging al een maand niet speelt, lukte de Milanezen dat niet.

Jetro Willems boekt een prima resultaat met Eintracht Frankfurt.

Jetro Willems boekt een prima resultaat met Eintracht Frankfurt.

Eintracht, met Jetro Willems in de basis en Jonathan de Guzman als invaller, kreeg nog een aantal goede kansen, maar het bleef bij 0-1 voor de Duitse subtopper en regerend winnaar van de DFB Pokal.

Ga naar Telegraaf Voetbal

Geef een reactie