Ronaldo voorspelde eigen heldenrol

Patrice Evra, ex-ploegmaat van Ronaldo bij Manchester United en ex-Juve, plaatste donderdag namelijk een opmerkelijk bericht op Twitter. Daarbij toonde de Fransman een WhatsApp-gesprek met de aanvaller van 7 maart, vijf dagen voor de clash met Atlético dus.

„Bro, ik reken op jou voor de comeback in de Champions League. Ik heb nooit aan jou getwijfeld! Mensen lachen mij altijd uit als jij of Juventus verliezen”, stuurde Evra.

Ronaldo antwoordde meteen en was duidelijk. „Ik weet het”, aldus de Portugees. „We gaan door bro. Thuis maken we ze af.”

„Zeker, Viva Ronaldo”, riep Evra terug, waarna Ronaldo moest lachen en een selfie stuurde. Vijf dagen later zou hij zijn woorden compleet waarmaken met drie doelpunten en zo de 2-0-nederlaag uit de heenwedstrijd rechttrekken voor de Oude Dame.

Ga naar Telegraaf Voetbal

Geef een reactie