Live extra – Volg Champions League op de voet

In de achtste finales van de Champions League ontvangt FC Porto het AS Roma van Rick Karsdorp en Justin Kluivert. PSG speelt in eigen huis tegen Manchester United. De Nederlandse jeugdinternational Tahith Chong is meegereisd naar Parijs.

Roma won drie weken geleden in de Italiaanse hoofdstad het eerste duel met 2-1, dankzij twee treffers van tiener Nicolò Zaniolo. Dat betekent dat Porto woensdagavond aan één doelpunt genoeg heeft om de laatste acht te halen.

Volg het duel van minuut tot minuut via onze uitgebreide live widget

Manchester United verloor eerder op het eigen Old Trafford de eerste ontmoeting met Paris Saint-Germain met 2-0. Nog nooit wist een team dat in de knock-outfase van het belangrijkste Europese bekertoernooi thuis de eerste wedstrijd met 2-0 verloor de volgende ronde te halen. Toch weigert trainer Ole Gunnar Solskjaer de return in Parijs schriftelijk af te doen.

Volg het duel van minuut tot minuut via onze uitgebreide live widget

Ga naar Telegraaf Voetbal

Geef een reactie