Queen houdt familiefeest voor Charles

Op dinsdag 5 maart staan niet alleen Elizabeth en Charles stil bij het jubileum. Ook Camilla, William en Catherine, Harry en Meghan en Charles’ zus Anne zijn bij de speciale receptie. Ook vertegenwoordigers van liefdadigheidsorganisaties die de prins van Wales steunt, zijn uitgenodigd.

Charles kreeg de titel prins van Wales op 9-jarige leeftijd in 1958, maar hij werd officieel pas in 1969 ingewijd door zijn moeder. De receptie van volgende week vormt het startpunt van een jaar waarin het jubileum van Charles’ titel wordt gevierd.

De bijeenkomst zal een zeldzame gelegenheid zijn om de prins met zijn twee zonen en hun echtgenotes samen te zien. Dat komt omdat elk gezin het publieke werk afzonderlijk doet om zo veel mogelijk de koninklijke taken en bezoeken te verdelen.

Ga naar Telegraaf Entertainment

Geef een reactie