Ariana Grande aangeklaagd wegens plagiaat

Volgens de Russische schilder Vladimir Kush zou Ariana Grande zich schuldig hebben gemaakt aan het stelen van zijn idee. Kush meent dat hij twintig jaar geleden een schilderij heeft gemaakt waarop een vrouw dansend in de vlam van een kaars te zien is, iets wat Grande doet in de clip van haar nummer God Is A Woman

Voor Kush is dit genoeg reden om de zangeres aan te klagen. Dit meldt entertainmentwebsiteTMZ.

De video kwam uit in 2018 en werd gemaakt door het productiebedrijf Freenjoy, dat verantwoordelijk is voor veel clips van grote artiesten als Kendrick Lamar, Pink, Justin Timberlake, Travis Scott en The Weekend. Volgens Kush heeft Freenjoy er een handje van om artistiek werk van anderen te stelen. Zo zou zich eerder een collega kunstenaar gemeld hebben met een aanklacht dat zijn werk was overgenomen in een clip van Kendrick Lamar.

Kush klaagt Grande en het productiebedrijf aan op inbreuk van copyright en wil een bevel om de betreffende video online te laten verwijderen. De clip God Is A Woman is inmiddels bijna 200 miljoen bekeken op YouTube.

Ga naar NU.NL

2 thoughts on “Ariana Grande aangeklaagd wegens plagiaat

  1. Backstreet Boys BSB are an American boy band. The band was founded on April 20, 1993 in Orlando, Florida, by Lou Pearlman. Now this is the most successful rock boy bad with more than 130 million records sold all around the world. The group was named after a flea market in Orlando, the “backstreet flea market”. In 2019 Backstreet Boys has more than 50 concerts in the US with their DNA tour. Check all concerts at [url=https://backstreetboystourdates.com]Backstreet Boys tour Calgary[/url] website. Full list of tour dates & concerts!

  2. New Kids on the Block is my favourite band of 90s. They had so many hits! The ones I remember are ‘Tonight’, ‘Baby, I Believe In You’ and their hit ‘Step By Step’. These are real masterpieces, not garbage like today! And it is awesome they have a tour in 2019! So I’m going to attend their concert this year. The concert setlist is here: [url=https://newkidsontheblocktour2019.com]New Kids on the Block tour Newark[/url]. Click on it and maybe we can even visit one of the concerts together!

Geef een reactie