VVV zet Seuntjens om disciplinaire redenen uit de selectie

Ralf Seuntjens maakt niet langer deel uit van de selectie van VVV-Venlo. De Limburgse club heeft de aanvallende middenvelder om disciplinaire redenen geschorst.

“De club heeft het besluit moeten nemen omdat de kernwaarden van VVV, saamhorigheid en respect, in het geding waren”, meldt VVV.

De 29-jarige Seuntjens maakte anderhalve week bekend dat hij zijn aflopende contract niet verlengt en dat hij VVV gaat verlaten. De Venlonaren deden tevergeefs diverse pogingen om hem te laten bijtekenen.

Seuntjens mist in ieder de uitwedstrijd van dinsdag tegen Heerenveen. Of hij ook de laatste twee wedstrijden buiten de selectie gelaten wordt is nog niet duidelijk. VVV laat weten dat daar later deze week naar gekeken gaat worden.

Ga naar NOS Sport

Geef een reactie