It-makelaar Solitee neemt BBD-IT over

De Amsterdamse ict-dienstverlener Solitee neemt BDD-IT uit Purmerend over. Via de overname wil Solitee verder groeien in de ict-markt voor bedrijven en overheden.

Naast inkoop- en adviesdiensten, levert Solitee financieel advies en installatiediensten. In een persbericht over de overname profileert het bedrijf zich als it-makelaar waarbij het ‘bovengemiddeld’ veel aandacht besteedt aan persoonlijke relaties met klanten. 

‘Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven. Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende it-markt’, licht Roy de Vink, algemeen directeur van Solitee toe.

Solitee levert online-werkplekomgevingen, inruil en verwerking van gebruikte it-apparatuur, het organiseert maatwerktrainingen, helpt bij licentiebeheer en het vervangen en uitbreiden van Wifi-omgeving.

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Ga naar Computable

Geef een reactie