VMware opent digital sales center in Barcelona

VMware, investeert de komende vijf jaar honderd miljoen dollar in de ontwikkeling van een digital sales center in Barcelona. De leverancier van virtualisatieoplossingen wil bij het center honderdtwintig banen creëren, met een mogelijke uitloop naar tweehonderdvijftig werknemers.

De plannen vallen binnen de strategie van VMware om de grootste EMEA-talenten aan zich te binnen. Angus McGeachie gaat het center leiden.

Met het nieuwe centrum wil VMware een sales-academie creëren die werknemers klaarstoomt voor rollen op het gebied van commercie, partnerkanaal, diensten, educatie en het verkoopteam voor de VMware Cloud bij AWS, VMware SD-Wan by VeloCloud en andere cloud-oplossingen van het bedrijf.

‘Het salescentrum moet het innovatiecentrum van onze sales-organisatie worden met veel mogelijkheden voor onze sales om hun carrière binnen VMware vorm te geven’, aldus Jean-Pierre Brulard, binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de EMEA-regio.

Ga naar Computable

Geef een reactie