Vier Ajacieden in Elftal van de Week

De koploper van de Eredivisie won afgelopen zaterdag met 6-2 van Excelsior. Klaas-Jan Huntelaar produceerde een hattrick en krijgt als enige speler een 8. Voor Matthijs de Ligt, Daley Blind en Donny van de Beek had rapporteur Martijn Reuser een 7 in petto.

Er werd afgelopen weekeinde vier keer een 7,5 uitgedeeld. NAC Breda-keeper Benjamin van Leer, Steven Berghuis van Feyenoord en ADO Den Haag-spelers Sheraldo Becker en Erik Falkenburg ontvingen dat cijfer.

PSV-spits Luuk de Jong gaat nog altijd aan kop in het jaarklassement. De topscorer van de Eredivisie heeft 171 punten in zijn bezit. De Ligt volgt met 169,5 punt. PSV-back Angelino zit daar weer een punt achter. Blind en Steven Bergwijn hebben 168 punten.

He Elftal van de Week

He Elftal van de Week

Ga naar Telegraaf Voetbal

Geef een reactie