’Langer moet het niet duren voor Van Persie’

„’Nog een maandje, ja, nog een maandje’. Op het gezicht van Van Persie verscheen een glimlach. De beslissing is genomen en langzamerhand verzoent hij zich met z’n afscheid als profvoetballer op 12 mei in De Kuip tegen ADO Den Haag. Oude mannenkwaaltjes kwellen hem. Langer moet het niet duren”, schrijft Driessen.

„Ook niet voor Van Bronckhorst. Hij heeft als trainer-coach van Feyenoord vier prachtige jaren beleefd en mooie prijzen gewonnen, maar wat wegen die laatste loodjes zwaar. Wat wordt hij in de steek gelaten. Aanvankelijk door commissarissen en Feyenoord-vrienden, maar na z’n aankondiging te stoppen vooral door z’n spelers, sportief en qua discipline.”

Lees de volledige column van Valentijn Driessen over Feyenoord in de premiumeditie van De Telegraaf/Telesport van maandag 15 april

Ga naar Telegraaf Voetbal

Geef een reactie